top of page

Recrutare Personal Asiatic Curățenie/Menaj

shutterstock_1816709708.jpg

Curățenie/ Menaj

Angajați personal din Asia pentru curățenie pentru a avea muncitori harnici, serioși și stabili.

Imaginea casei sau a companiei dumneavoastră începe de la curățenie. Știm bine cât de important este să aveți echipa potrivită care să asigure curățenia spațiilor de birouri sau a casei.

Vă oferim personal din Asia pentru servicii de curățenie și menaj, deoarece asiaticii sunt recunoscuți pentru hărnicia, seriozitatea și adaptabilitatea lor, dar și pentru deschiderea pentru învățare, curtoazie și responsabilitate. În plus, sunt determinați să lucreze pentru o perioadă mai lungă, oferindu-vă astfel stabilitate și mai ales au un cost foarte atractiv pentru munca depusă. Putem oferi personal din Asia pentru posturi de menajere, cameriste, personal curățenie hoteluri, personal curățenie birouri, personal curățenie apartamente, etc.

Etapele procesului de recrutare

  • Încheierea contractului de recrutare muncitori străini

  • Stabilirea profilului candidatului ideal în funcție de solicitări

  • Selecția viitorilor angajați

  • Întocmirea fișei postului și semnarea contractului de angajare

  • Obținerea avizului de muncă în numele companiei Dvs. de la Oficiul Român de Imigrări

  • Expedierea avizului de muncă în țara de proveniență a viitorului angajat în vederea obținerii Vizei de lungă ședere în scop de muncă

  • Obținerea Permisului de Ședere Temporară în România

Condiții de înlocuire

Agenția se obligă să înlocuiască gratuit angajatul dacă acesta nu este apt de muncă sau dacă refuză să mai vină la muncă sau dacă nu respectă obligațiile din contractul de muncă în primele 3 luni de la sosirea în România.

bottom of page