top of page

Recrutare Personal Asiatic Spa & Cosmetică

shutterstock_532919911.jpg

Spa & Cosmetică

Vă oferim personal specializat din Asia ca factor diferențiator pentru salonul dvs.

Dacă afacerea ta dorește să ofere o varietate de tratamente și terapii de relaxare și înfrumusețare clienților săi, atunci angajarea de personal asiatic este alegerea perfectă! Sunt oameni harnici care își fac treaba cu atenție și conștiinciozitate, fiind foarte mulțumiți cu salariile pe care le primesc și de condițiile de lucru. În plus, sunt puternic motivați ca afacerea dumneavoastră să aibă succes și, astfel, să le oferiți oportunitatea de a lucra pe termen lung.Pentru a vă crea un avantaj competitiv în piața de profil, vă recomandăm personal din Asia pentru salonul sau spa-ul dumneavoastră, punandu-vă la dispoziție atât personal necalificat cât și calificat: terapeuți masaj corporal și facial, terapeut masaj, terapeut tratamente beauty, manechiuriste, pedichiuriste, etc.

Etapele procesului de recrutare

  • Încheierea contractului de recrutare muncitori străini

  • Stabilirea profilului candidatului ideal în funcție de solicitări

  • Selecția viitorilor angajați

  • Întocmirea fișei postului și semnarea contractului de angajare

  • Obținerea avizului de muncă în numele companiei Dvs. de la Oficiul Român de Imigrări

  • Expedierea avizului de muncă în țara de proveniență a viitorului angajat în vederea obținerii Vizei de lungă ședere în scop de muncă

  • Obținerea Permisului de Ședere Temporară în România

Condiții de înlocuire

Agenția se obligă să înlocuiască gratuit angajatul dacă acesta nu este apt de muncă sau dacă refuză să mai vină la muncă sau dacă nu respectă obligațiile din contractul de muncă în primele 3 luni de la sosirea în România.

bottom of page