top of page

Recrutare Personal Asiatic Logistică

shutterstock_682632358.jpg

Logistică

Vă punem la dispoziție o echipă dedicată, harnică, serioasă și care învață repede și se adaptează sarcinilor de lucru din depozitul dumneavoastră.

Industria de transport și logistică se află pe un trend ascendent în România, pe fondul exploziei cererii în eCommerce, crescând cu peste 20% în ultimii doi ani. De aceea nevoia de personal calificat și necalificat a crescut și a devenit tot mai dificil să găsiți oamenii potriviți. Vă recomandam să angajați personal din Asia atât pentru pozițiile ce nu necesită vreo calificare, cât și pentru cele precum manipulator marfă, motostivuitorist, lucrător depozit, picker, ambalator, etc. deoarece veți avea astfel o echipă loială, dedicată, care va învăța repede și se va adapta condițiilor de lucru. În plus, ei sunt foarte muncitori, dispuși la ore suplimentare sau program de lucru adaptat nevoilor depozitului dumneavoastră și vin să lucreze pentru o perioadă de cel puțin doi ani, oferindu-vă astfel și avantajul stabilității.

Etapele procesului de recrutare

  • Încheierea contractului de recrutare muncitori străini

  • Stabilirea profilului candidatului ideal în funcție de solicitări

  • Selecția viitorilor angajați

  • Întocmirea fișei postului și semnarea contractului de angajare

  • Obținerea avizului de muncă în numele companiei Dvs. de la Oficiul Român de Imigrări

  • Expedierea avizului de muncă în țara de proveniență a viitorului angajat în vederea obținerii Vizei de lungă ședere în scop de muncă

  • Obținerea Permisului de Ședere Temporară în România

Condiții de înlocuire

Agenția se obligă să înlocuiască gratuit angajatul dacă acesta nu este apt de muncă sau dacă refuză să mai vină la muncă sau dacă nu respectă obligațiile din contractul de muncă în primele 3 luni de la sosirea în România.

bottom of page